Tuesday 12 December 2017

Er en ergobaby 360 four position pengene værd?

Der er stor forskel i pris på bæreseler. Alt lige fra de helt billige til under 500 kroner, mellemklassen til 7-800 kroner og så de dyre til over 1.100 kroner. Et spørgsmål som rigtig man har stillet mig, er kan det betale sig at smide næsten 1.200 kroner efter en Ergobaby 360 Four Position bæresele, eller kan jeg sagtens nøjes med en billigere model? Det er faktisk ikke altid helt nemt at give et generel svar på, da det afhænger af flere ting. Ting som hvor ofte vil du bruge bæreselen? Skal dit barn kunne benytte den i flere år? Hvor gammelt er barnet nu? og flere andre ting. Men en ting er helt sikkert – En Ergobaby 360 Four Position bæresele er en rigtig god model, og også min egen favorit. Så lad os kigge lidt nærmere på denne model, og hvad det gør 360 serien så speciel.

Læs mere: Ergobaby 360 four position bæresele info

Hvad er Ergobaby 360 Four Position for en bæresele?

Kort fortalt så er dette en af de nyeste modeller fra det populære babymærke Ergobaby som er nogle af de førende inden for bæreseler nu om dage. Det helt specielle ved 360 serien, er det sæde som din baby sidder i, som kan placeres på 4 forskellige måder. Det betyder at din baby kan sidde med ansigtet ind mod dig, væk fra dig, til den ene side, og til den anden side. Så alt efter hvad du selv syntes er mest praktisk, kan du nemt og hurtigt vende dit barn rundt til den placering. Dette kan være godt for barnet hvis du syntes han eller hun skal se på noget andet, men også godt for dig, så du kan flytte barnets vægt lidt, så det ikke belaster helt de samme muskler på dig. Men lad se hvad de selv skriver om deres nye bæresele:

  • Ergobaby Four Position 360 baby bæresele, giver forældre mulighed for at vælge imellem 4 behagelige og ergonomiske måde at bære deres barn på.
  • Kan bruges bruges fra babyer som vejer mellem 3.3 og helt op til 15kg (cirka 36 måneder gammel)
  • Det unikke ergonomiske sæde, sørger for at di barn sidder i den korrekte frø position, som aflaster barnets hofter, og den korrekte C position for aflastning af ryggen.
  • Bæreselen fordelen barnets vægt jævnt på hofter og skulder, så du ikke mærker barnets vægt så meget
  • Designet med knappe og spænder der kan justeres i takt med at dit barn bliver større. Dermed sikre du dit barn en ideel bære position, også når barnet bliver større
  • Der medfølger en ekstra hovedstøtte, som sørger for at støtte barnets hoved når han eller hun sover
  • Der medfølger en lille sød sovehætte, som nemt kan pakkes væk i en lomme i bæreselen. Denne beskytter dit barn mod sol og regn
  • Brede polstrede skuldre stropper som hjælper med at fordele barnets vægt.
  • Bagpaneler som kan justeres alt efter hvordan barnet vender for optimal komfort
  • Kan vaskes i vaskemaskine

Læs mere: Info om Ergobaby Bæreseler

Alt dette lyder jo rigtig fint, men meget af det er ting som du også finder hos andre bæreseler. Ikke at det er en dårlig ting, da mange af dem er rigtig gode. Men det hele er ikke altid helt så unikt som de gerne vil have det til at lyde. Når det så er sagt så er Ergobaby 360 four position, en virkelig god bæresele, hvor der er gjort meget ud af detaljerne og kvaliteten. Den er behagelig er bruge, også på de lange ture, og nem at justere til.

360 baby sele

from Bæreseler til baby og spædbørn http://ift.tt/2nUMrXO
via IFTTT


No comments:

Post a Comment