Saturday 16 December 2017

Mammut gynghest til din baby

Du har sikkert set billeder af den. Den populære gyngehest mammut fra Kids Concept kaldet Neo, som er med i næste alle de større baby magasiner. Mammutten er over det sidste blevet noget af et hit blandt børnefamilier. Dels fordi den tager sig meget godt ud på et moderne børneværelse, men også fordi børnene elsker den. Med den lange bløde pels og det smarte design, virker den jo næsten levende for de mindste børn. Den er for mange forældre også en del af det perfekte børneværelse.
Men hvad skal der lige være af babyudstyr, legetøj og børnemøbler på et børneværelse? Lad os kikke lidt på et nyt stykke legetøj som jeg personligt syntes er rigtig spændende.

Hvorfor en gyngehest er et godt stykke babyudstyr til de små?

Hvis du tænker over det, så giver faktisk også rigtig god mening at benytte en sådan gyngehest til dit små. Ikke alene syntes de ofte det er smadder sjovt at gynge på en sådan, men det er også med til at træne barnets koordination og balance, noget som er sundt for alle små børn. Når dit barn sidder på mammut gyngehesten så kan det i starten være svært, men de lære det ret hurtigt, og på måde træner de brugen er de muskler som skal til for at holde balancen, og de lærer at bruge kroppen bedre. Derfor er der også mange som siger at en gyngehest også falder ind under kategorien sanselegetøj i stedet for bare babylegetøj. Jeg har endnu ikke hørt om nogle som ikke er blevet rigtig glade for deres mammut. Så har man råd, vil det også være den helt perfekte gave til et mindre barn, da den både er sjov at bruge men samtidig ser pæn ud inde på børneværelset.

Hvor kan man købe en gyngehest mammut?

Mammutten fra Kids Concept kan købes i flere af de førende babybutikker. Det billigste sted jeg har fundet den lige nu, er hos BabyBob som har den på tilbud til 898,00 kr (normal pris cirka 1050,-).
Du finder den her på
https://babybob.dk
eller inde på deres fysiske butik
BabyBob
Fjordvej 27
9220 Aalborg Øst
Danmark

Trækdyrs mammut – et sødt lille stykke børnelegetøj

Udover den populære gyngehest, fås mammutten også som et trækdyr. Dette stykke babyudstyr / babylegetøj er også ekstremt populært disse dage. Den har en justerbar snor, som kan tilpasses efter barnets størrelse, og så skal barnet ellers trække rundt med den, lidt som Lille Pers elefant fra Far til fire. For også en helt perfekt gave til din baby, og noget som både forældre og barn bliver glad for.
Denne trækdyrs mammut fås som regel de samme steder som du kan købe gyngehesten Neo.
Personligt er jeg en kæmpe fan af gynge mammutten, da den er super flot når den står inde på et børneværelse. Så skal man have det perfekte børneværelse, så kommer man ikke uden om en gyngehest mammut neo, en leander vugge, stokke tremmeseng og en lille bunke Zebra babylegetøj.
Ellers er der også ting som et smart legekøkken, en tremmeseng eller slyngevugge eller til de lidt større børn en gåvogn eller løbecykel. Der findes masser af legetøj til babyer og børn.
neo-mammut fra Danbaby

No comments:

Post a Comment