Saturday, 16 December 2017

Mammut gynghest til din baby

Du har sikkert set billeder af den. Den populære gyngehest mammut Neo fra Kids Concept, som er med i næste alle de større baby magasiner. Mammutten er over det sidste blevet noget af et hit blandt børnefamilier. Dels fordi den tager sig meget godt ud på et moderne børneværelse, men også fordi børnene elsker den. Med den lange bløde pels og det smarte design, virker den jo næsten levende for de mindste børn. Den er for mange forældre også en del af det perfekte børneværelse.

Læs mere: Få det perfekte børneværelse

Hvorfor en gyngehest er et godt stykke babyudstyr

Der giver faktisk også rigtig god mening at benytte en sådan gyngehest til dit små. Ikke alene syntes de ofte det er smadder sjovt at gynge på en sådan, men det er også med til at træne barnets koordination og balance, noget som er sundt for alle små børn. Når dit barn sidder på mammut gyngehesten så kan det i starten være svært, men de lære det ret hurtigt, og på måde træner de brugen er de muskler som skal til for at holde balancen, og de lærer at bruge kroppen bedre. Derfor er der også mange som siger at en gyngehest også falder ind under kategorien sanselegetøj i stedet for bare babylegetøj. Jeg har endnu ikke hørt om nogle som ikke er blevet rigtig glade for deres mammut. Så har man råd, vil det også være den helt perfekte gave til et mindre barn.

Hvor kan man købe en gyngehest mammut?

Mammutten fra Kids Concept kan købes i flere af de førende babybutikker. Det billigste sted jeg har fundet den lige nu, er hos Danbaby som har den på tilbud til 868,00 kr (normal pris cirka 1050,-).
Du finder den her på
http://ift.tt/2BxXcou
eller inde på deres fysiske butik
Danbaby.dk ApS
Knudsgade 63
9700 Brønderslev
Danmark
https://danbaby.dk

Trækdyrs mammut – også et sjovt stykke børnelegetøj

Udover den populære gyngehest, fås mammutten også som et trækdyr. Dette stykke babyudstyr / babylegetøj er også ekstremt populært disse dage. Den har en justerbar snor, som kan tilpasses efter barnets størrelse, og så skal barnet ellers trække rundt med den, lidt som Lille Pers elefant fra Far til fire. For også en helt perfekt gave til din baby, og noget som både forældre og barn bliver glad for.
Denne trækdyrs mammut fås som regel de samme steder som du kan købe gyngehesten Neo.

Personligt er jeg en kæmpe fan af gynge mammutten, da den er super flot når den står inde på et børneværelse. Så skal man have det perfekte børneværelse, så kommer man ikke uden om en gyngehest mammut neo, en leander vugge, stokke tremmeseng og en lille bunke Zebra babylegetøj.

neo-mammut fra Danbaby


No comments:

Post a Comment